TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU BAŞKANI'NIN DAN OKULUMUZA SATRANÇ SINIFI

Türkiye Satranç Federasyon Başkanı Sayın Gülkız Tulay ile Okulumuz Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni Erkal Büyükaşık ile yapılan görüşmeler neticesinde Mardin Derik İlçesine bağlı tüm Birleştirilmiş okullara Satranç Sınıfı kurdurma projesi ile okulumuz da satranç sınıfında nasiplendi.

09-01-2021

Antalya Yaş Grupları Satranç Şampiyonası esnasında Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı ile görüşen Okulumuz Yetkili Müdürüz Mardin Derik İlçesine bağlı tüm köy okullarımıza Satranç Sınıfının oluşturulması projesi hayat bularak Derik okulları Satranç Sınıfları donatıldı.

Böylesi bir girişimin ardından okulumuza nasip olan Satranç Sınıfımızın zevkini çıkaran çocuklara ayrı bir gün anlayış doğmuş oldu.

Böylesi desteği esirgemeyen Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Gulkız Tülay Hanımefendiye teşekkürlerimizi ayrıca sunarız.

09-01-2021