KRONİK ELEKTRİK SIKINTISINA KÖKTEN ÇÖZÜM

           Okulumuzda kronik olarak devam eden ve okulumuz eletronik cihazlarımızın çalışmasına engel olan woltaj elektrik azlığı nihayetinde güzel bir çözüm ile sonlandı. Okulumuza kazandırılan Regülatör ile okul elektronik gereçlerimiz iyi çalışacak ve okul bilgisayarları, fotokopi cihazları gibi temel gereçlerimiz eğitim öğretimdeki işlevlerine kaldıkları yerden devam edecek.


                    14-01-2021Okulumuzda kronik olarak devam eden ve okulumuz eletronik cihazlarımızın çalışmasına engel olan woltaj elektrik azlığı nihayetinde güzel bir çözüm ile sonlandı. Okulumuza kazandırılan Regülatör ile okul elektronik gereçlerimiz iyi çalışacak ve okul bilgisayarları, fotokopi cihazları gibi temel gereçlerimiz eğitim öğretimdeki işlevlerine kaldıkları yerden devam edecek.

 

                    Bölgesel elektrik sıkıntısından ötürü okul gereçlerimizin iş yapamaz hale geldiği çok durum yaşanmasının yanı sıra var olan elektronik araçlarımızda düzensiz woltajdan dolayı sık sık arzalanıyordu. Buna çözüm olarak okulumuza hibe edilen regülatör sayesinde artık okulumuzda kronikleşmiş bir sıkıntıyı kökten halletmiş olduk.

 

                   Okulumuza hayırlı uğurlu olsun 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi