ÇOCUKLARIMIZ BİSİKLETLERİNE KAVUŞTULAR

Türkiye de belkide ilk defa gerçekleştirilen bir projeye imza atmanın haklı gururunu yaşar iken bir taraftan öğrencilerimiz ile bisikletlerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşadık. Çocuklar Sürdükçe okula giden yol daha da kısaldı.

Türkiye'de belki de ilk defa gerçekleşitirilen bir projeye imza atmanın haklı gururunu yaşar iken bir taraftan öğrencilerimiz ile bisikletlerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşadık. Çocuklar sürdükçe yüzler gülüyor ve yollar kısalıyor.

06-11-2020

Okulumuz Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni Erkal Büyükaşık'ın öğrencilerinin okullarına git gel sıkıntısını çözmek adına JCI Türkiye Derneği ile irtibata geçtikten sonra JCI Türkiye Derneği'nin bu anlamlı talebin Ulusal Proje olması gerektiğini ifade eden yaklaşımı ile ilk ayağı okulumuzda verilen Bisiklet Eğitimi ve ardından Bisikletlerin tesliminin ardından atılmış oldu.

06-11-2020

JCI 2020 Başkan Yardımcısı İrem Güloğulları  bizzat okulumuzda projeyi yerinde görmesi ve öğrencilerimiz ile yakından ilgilenmesi ayrı bir anlam kattı.

06-11-2020

ve Projenin Direktörü Canses Özel Bisiklet eğitimi haricinde öğrencilerimize getirdiği hediyeler bizleri ayrıca memnun ederken her bir öğrencimizin gönlünde taht kurmayı başardılar.

Bir Masal gibi geçen anılar ile Yaşamımızda Güzel bir olarak kalacak.

06-11-2020  09-01-202109-01-2021